Agenda

18:45|Homs presideix el 25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta.Consell Comarcal de la Terra Alta (c. Bassa d'en Gaire, 1)|Gandesa (Terra Alta)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà l’acte commemoratiu Un quart de segle al servei de la comarca per celebrar els 25 anys d’existència del Consell Comarcal de la Terra Alta a Gandesa. Abans de l’acte, a les 18.45h, el conseller Homs atendrà els mitjans de comunicació. L'acompanyarà el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès. Posteriorment, es traslladarà a l'Església de la Mare de Déu de l'Assumpció de Gandesa, on a les 20.15 hores participarà en l’acte de presentació del llibre Notes d’història de Gandesa juntament amb l’alcalde del municipi, l’autor Anton Munné i la introductora del llibre, Carme Meix.
 
Prèviament, a les 16.45h, el conseller visitarà les obres de restauració de la zona cenobítica de la Cartoixa d’Escaladei, al Priorat, acompanyat de l’alcaldessa de La Morera del Montsant, Núria Crivillé.