Agenda

18:30|La vicepresidenta participa en l'acte de commemoració del 25è aniversari de la creació de la comarca del Pla de l'Estany.Consell Comarcal del Pla de l'Estany (c. Catalunya,48)|Banyoles (Pla de l'Estany)

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, participarà en l'acte central de commemoració del 25è aniversari de la creació de la comarca del Pla de l'Estany que tindrà lloc a la seu del Consell a Banyoles. L'acte comptarà amb l'assistència del president de la Diputació de Girona, Joan Giraut; l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús; el secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals, Joan Cañada, i la directora territorial de Governació a Girona, Isabel Muradàs.
 
Durant la celebració, a les 19 hores, es farà un reconeixement  a tots els expresidents que ha tingut el Consell Comarcal del Pla de l'Estany i als onze ajuntaments que composen la comarca. El lliurament dels records commemoratius anirà a càrrec del president del Consell, Jordi Xargay, i de la vicepresidenta, Joana Ortega.
 
Abans, a les 18.30 hores, la vicepresidenta signarà en el Llibre d'Honor del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, i es reunirà amb el presient del Consell, Jordi Xargay.