Agenda

11:30|Acte institucional commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya.Parc de la Ciutadella|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, presidiran l’acte institucional commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya, que se celebrarà al Parc de la Ciutadella, i on assistirà una àmplia representació del Govern. La història, l’art i la cultura tornaran a ser les protagonistes de l’acte, que girarà al voltant d’efemèrides, fets i personalitats rellevants de la cultura catalana que es commemoren aquest any. El programa, que segueix el fil conductor de la llengua catalana, combina la lectura de poemes i textos d’autors catalans amb peces musicals interpretades per artistes de referència.
 
Un cop finalitzat l’acte institucional, el president Mas atendrà els mitjans de comunicació en un espai habilitat al mateix Parc de la Ciutadella
 
(Per tal de cobrir informativament aquest acte, caldrà haver-se acreditat prèviament davant aquest Gabinet de Premsa. TV3 oferirà senyal institucional de l’acte, que estarà disponible a Collserola un quart d’hora abans que comenci l’acte. Per a qualsevol informació complementària al respecte cal posar-se en contacte amb Producció de TV3: Anna Maria Bordas; telèfon  93 499 96 00).