Agenda

10:45|El president Mas presideix la signatura del protocol de col·laboració per a l'impuls i consecució del nou accés ferroviari al Port de Barcelona.Centre d'Interpretació Barcelona World Race. Port de Barcelona (Moll de Llevant, 1)|Barcelona (Barcelona)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, presidirà l’acte de signatura del protocol de col·laboració per a l’impuls i consecució del nou accés ferroviari al Port de Barcelona. Signaran el conveni la ministra de Foment, Ana Pastor; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra; el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó; el president de Puertos del Estado, José Llorca; i el president d’ADIF, Gonzalo Ferre. Durant l’acte hi haurà parlaments de l’alcalde Trias, de la ministra Pastor i del president de la Generalitat. També hi assistirà el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte s’hauran d’acreditar abans del mateix dimecres, a les 9 del matí, davant el Gabinet de Premsa del Port de Barcelona: 93 306 88 40 / comunicacioport@portdebarcelona.cat