Agenda

10:30|Recepció als medallistes i esportistes catalans participants als Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio 2016. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, rebrà els medallistes i esportistes catalans que va ser present als Jocs Olímpics i Paralímpics de Río 2016. Intervindran en l'acte, Mireia Belmonte, en nom dels atletes olímpics; Sarai Gascón, en nom dels atletes paralímpics, i Jaume Marcé, en nom dels tècnics. També hi haurà parlaments del secretari general de l’Esport, Gerard Figuera, i del cap de l'Executiu.
 
 
Nota: Per cobrir aquest acte caldrà disposar de l’acreditació permanent del Palau o del carnet propi del mitjà, acompanyat del DNI. En cas que no tinguin cap d’aquestes identificacions, caldrà acreditar-se davant d’aquest Gabinet enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà.