Agenda

18:00|Inauguració de la rehabilitació de la Casa de les Punxes. Casa de les Punxes (av. Diagonal, 420)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, encapçalarà l’acte d’inauguració de la rehabilitació de la Casa de les Punxes, un palauet urbà modernista d’inspiració medieval construït l’any 1905 per l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, que recentment ha obert al públic per primera vegada.
 
L’acte s’iniciarà a les 18.00 hores amb la visita que el president Puigdemont farà des del terrat de l’edifici, acompanyat de l’arquitecte responsable de la rehabilitació, Jaume Falguera; del responsable del contingut museogràfic, Eudald Tomasa, i de la representant de la família, Montse Jiménez. Atesa la limitació d’espai, els mitjans gràfics podran prendre imatges des dels punts habilitats. Després hi haurà parlaments institucionals de la representant de la família; l’arquitecte; el responsable de la museografia, i el president Puigdemont, que clourà l’acte.
 
 
Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’acte hauran d’haver-se acreditat prèviament enviant un correu electrònic a mariona.puig@interprofit.es o bé trucant al telèfon 93 467 02 32. Els mitjans hauran d’arribar a la Casa de les Punxes a les 17.45 hores.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined