Agenda

12:30|Junqueras i Munté presideixen la segona reunió de la Comissió de Seguiment de la resolució sobre la pobresa. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, presidiran la segona reunió de la Comissió de seguiment de de la Resolució 17/XI del Parlament de Catalunya sobre la situació d’emergència social, la reactivació econòmica, la gestió pública i la necessitat d’una resposta institucional. Hi participaran les entitats socials, sindicals, professionals del sector i entitats municipalistes i els grups parlamentaris que formen part de la Comissió de Seguiment, així com representants dels Departaments del Govern amb competències en la lluita contra la pobresa.

NOTA: Els mitjans gràfics podran enregistrar imatges abans de l’inici de la reunió. Posterioment, aquest gabinet de comunicació enviarà una nota de premsa informant del contingut de la reunió.