Agenda

09:30|La consellera de la Presidència, Neus Munté, inaugurarà demà la tercera edició del Changing Education Together al Mobile World Congress. Auditori A Hall 8. Mobile World Congress. Fira de Barcelona Gran Via - (Av. Joan Carles I, 64)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

La consellera de la Presidència, Neus Munté, participarà demà dimecres, 1 de març, a les 9:30h, en la inauguració del ‘Changing Education Together’, el seminari dirigit als equips directius de centres educatius, representants del sector de l’educació i responsables de polítiques educatives que des de fa tres anys organitza la Mobile World Capital Barcelona dins del Mobile Wolrd Congress per abordar l’ús responsable dels dispositius mòbils en l’educació i l’evolució del paper de les escoles en l’era digital. El seminari tindrà lloc a l’Auditori A del Hall 8 del recinte del MWC a la Fira de Barcelona Gran Via.
En acabar l’acte d’inauguració, cap a les 10:00h., la consellera Munté atendrà els mitjans de comunicació acompanyada del secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró, i posteriorment visitarà les empreses catalanes presents al MWC 2017. Cal recordar que per accedir al recinte cal estar acreditat prèviament.
 

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined