Agenda

11:00|Inauguració del nou magatzem de refrigerats del Grup Bon Preu. Centre logístic de Bon Preu (ctra. C-17, km. 48.74)|Balenyà (Osona)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, inaugurarà el nou magatzem de productes refrigerats del Grup Bon Preu. L’empresa ha invertit 38 milions d’euros en les noves instal·lacions, que generaran 200 nous llocs de treball. El cap del Govern, acompanyat del president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font; del conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget; del conseller de Justícia, Carles Mundó, i de l’alcaldessa de Balenyà, Anna Magem, farà un recorregut pel nou magatzem. Posteriorment, tindran lloc els parlaments inaugurals a càrrec del president de Bon Preu, l’alcaldessa de Balenyà i el president Puigdemont. També hi assistiran la delegada del Govern a la Catalunya central, Laura Vilagrà, i el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà confirmar l’assistència davant el Gabinet de premsa de Bon Preu, enviant un correu a l’adreça: premsa@bonpreu.cat, indicant el nom i cognom, i el mitjà per al qual es treballa.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined