Agenda

18:00|Conferència "Un referèndum per a Catalunya. Invitació a un acord democràtic". Auditori Caja de Música CentroCentro (Palau de Cibeles)|Madrid (Madrid)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont; el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, i el conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, pronunciaran la conferència Un referèndum per a Catalunya. Invitació a un acord democràtic, en la qual exposaran la seva proposta per pactar el referèndum amb el govern de l’Estat.També hi assistirà la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, i el delegat del Govern a Madrid, Ferran Mascarell.
 
La conferència es podrà seguir via streaming a través del web: www.gencat.cat/premsa
 
Acreditacions: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte s'hauran d'haver acreditat prèviament davant d'aquest Gabinet. La recollida d'acreditacions i l'accés dels mitjans es farà per Plaza de Cibeles, 1. Les ràdios i les televisions hauran de recollir les acreditacions a les 16.00 hores. La resta de mitjans podran fer-ho a partir de les 17.00 hores.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined