Agenda

19:30|Recepció als participants del XIX Congrés Mundial de Carilló. Saló Sant Jordi. Palau de la Generalitat|Barcelona (entrada per la Plaça Sant Jaume) (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, oferirà una recepció als participants en el XIX Congrés Mundial de Carilló que se celebrarà de l'1 al 5 de juliol al Palau de la Generalitat. La trobada, que es fa per primera vegada a Catalunya, està organitzada per la Generalitat i la Confraria de Campaners i Carillonistes, i es complementarà, de forma especial, amb un Postcongrés a Tarragona, les Terres de Lleida i Montserrat. Durant la recepció que ofereix el president hi haurà parlaments institucionals de la directora del Congrés, i carillonista del Palau, Anna Maria Reverté; del president de la Confraria de Campaners o Carillonistes de Catalunya, Jordi Cervelló; del president de la World Carillon Federation, Wylie Crawford, i del president Puigdemont. 
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir informativament aquest acte caldrà que disposin del carnet de premsa del Palau o del mitjà, acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament davant d'aquest Gabinet, enviant un correu a l'adreça premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined