Agenda

12:00|El vicepresident Junqueras repassa la història de la mecànica quàntica al Monestir de Poblet. Monestir de Poblet (pl. Corona d'Aragó, 11)|Vimbodí (Conca de Barberà)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, pronunciarà una conferència sobre la història de la mecànica quàntica en el marc d’una jornada organitzada per la Quantum World Association i Barcelonaqbit. L’acte comptarà amb les ponències de Lluc Torcal, procurador general de l’Ordre Cistercenc, i José Ignacio Latorre, director científic d’Entanglement Partners SL, que parlaran de l’ètica i la ciència de la mecànica quàntica, respectivament. L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris.
 
En acabar les conferències, es farà la presentació de la Quantum Blockchain Alliance, un grup de treball científic-tecnològic que té l’objectiu d’unir esforços per incorporar tecnologies quàntiques als sistemes de ciberseguretat. La cloenda anirà a càrrec del secretari general d’Universitats i Recerca, Arcadi Navarro.

undefined
undefined
undefined
undefined