Agenda

10:00|Borràs signa amb els sindicats els acords per iniciar el retorn de la paga extra del 2013 i reduir la temporalitat de l'ocupació. Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge (Via Laietana, 26)|Barcelona (Barcelonès)

El Govern i els sindicats majoritaris de la funció pública, CCOO i UGT, signaran els acords per iniciar el retorn de la paga extra del 2013 i reduir la temporalitat de l’ocupació. Per part del Govern, signarà la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs; i per part de les organitzacions sindicals de la funció pública, el coordinador de l’Àrea Pública de CCOO Catalunya, Joan Maria Sentís, i la secretaria general de la Federació d’Empleats de Serveis Públics d’UGT Catalunya, Encarna Fernández.
 
A l’acte de signatura també hi assistiran la secretària d’Administració i Funció Pública, Esther Obach; el coordinador d’UGT a la Mesa general de negociació dels empleats públics, Esteve Sánchez Barrau; la secretària del Sector de l’Administració de la Generalitat d’UGT, Iolanda Adroher Pueyo, i la secretària de Comunicació de la Federació de Sanitat de CCOO, M. Àngels Rodriguez.
 
Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la signatura. Després, la consellera Borràs atendrà els mitjans de comunicació.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined