Agenda

21:00|Acte commemoratiu del 25è aniversari de l'Associació Amputats Sant Jordi. Sala Hipòstila. Recinte Modernista de Sant Pau|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, encapçalarà l'acte commemoratiu del 25è aniversari de l'Associació Amputats Sant Jordi, que comptarà també amb la presència de la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, i del conseller de Salut, Antoni Comín. En el decurs de l'acte es presentarà la Federació Estatal de Persones Amputades, que tindrà la seu a Barcelona, i que vol representar i defensar els interessos d'aquest col·lectiu, com, per exemple, en la redacció de catàleg ortoprotètic, que dirigeix el Ministeri de Sanitat. Hi haurà intervencions del president de la Federació estatal, José Antonio Martín; del president de COCEMFE Espanya, Anxo Queiruga; de la presidenta d'Amputats Sant Jordi, Marta Canas; de la ministra Montserrat i del president Puigdemont. L'acte serà conduït per la periodista Mònica Terribas. Hi assistirà també la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i la directora de l'Institut Català de les Dones, Núria Ramon.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà acreditar-se prèviament enviant un correu electrònic a l'adreça comunicacio@amputats-santjordi.org, abans de diumenge, 9 de juliol, a les 19.00 hores, indicant nom, cognoms, mitjà i funció que s'hi desenvolupa.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined