Agenda

13:15|Inauguració de l'exposició "Tarradellas: la legitimitat d'una doble presidència 1977-1980". Vestíbul de Can Serra. Diputació de Barcelona (Rambla de Catalunya, 126)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, juntament amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, inaugurarà l’exposició Tarradellas: la legitimitat d’una doble presidència 1977-1980”.  El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, també assistirà a la inauguració de l'exposició. Aquesta mostra, coordinada per la Diputació, s’emmarca en els actes commemoratius del 40è aniversari del retorn de Josep Tarradellas. L'acte s'iniciarà amb una visita a l'exposició i, tot seguit, tindran lloc els parlaments inaugurals a càrrec de la comissària de la commemoració del 40è aniversari del retorn de Tarradellas, Montserrat Catalán; del comissari de l’exposició, Joan Esculies; de la presidenta Conesa, i del president Puigdemont, que clourà l’acte.
 
Nota: Els mitjans de comunicació interessats en assistir-hi caldrà que s’acreditin prèviament davant el Gabinet de Premsa i Comunicació de la Diputació de Barcelona, enviant un correu a l’adreça premsa@diba.cat, indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pels qual es treballa i necessitats tècniques requerides.
Per motius d’espai, es recomana als mitjans accedir-hi a les 13.00 hores.
 

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined