Agenda

16:30|Presa de possessió de Margarida Gil com a membre del CGE. Palau de la Generalitat (entrada per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, encapçalarà la presa de possessió de Margarida Gil com a membre del Consell de Garanties Estatutàries (CGE). L’acte s’iniciarà amb la lectura del decret de nomenament a càrrec del secretari de Govern, Joan Vidal. Seguidament la nova consellera prometrà el càrrec i rebrà la medalla del Consell de mans del president Puigdemont. Finalment hi haurà parlaments del president del CGE, Joan Egea, i del president de la Generalitat, que clourà l’acte amb el seu discurs. Assistiran a l'acte la consellera de la Presidència, Neus Munté; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i el secretari general de la Presidència, Joaquim Nin.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de Comunicació enviant un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

undefined
undefined
undefined
undefined