Agenda

11:00|Signatura del Pacte Nacional per a la Indústria. Saló Sant Jordi. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, presidirà la signatura del Pacte Nacional per a la Indústria amb els agents econòmics i socials. Després de la intervenció inicial del conseller, se signarà el Pacte i, tot seguit, intervindran el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros; el secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco; la presidenta de Fepime, Helena de Felipe; el president de Pimec, Josep González, i el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà. L’acte el clourà el cap del Govern.
El secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Antoni Molons, i el director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, també assistiran a l'acte.
 
Nota:  Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del passi de premsa del Palau o del carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet enviant un correu a l’adreça: premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined