Agenda

19:00|Acte institucional de commemoració del centenari de la mort d'Enric Prat de la Riba. Plaça Prat de la Riba |Castellterçol (Moianès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirà l’acte institucional de commemoració del centenari de la mort d’Enric Prat de la Riba, impulsor i primer president de la Mancomunitat de Catalunya. A les 19 hores, el president arribarà a l’Ajuntament de Castellterçol, on serà rebut per l’alcalde, Isaac Burgos. També hi seran presents els consellers de Salut, Antoni Comín; d’Interior, Joaquim Forn; i de Cultura, Lluís Puig; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; el president del Consell Comarcal del Moianès, Dionís Guiteras; el secretari general de la Presidència, Joaquim Nin, i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, entre d’altres autoritats. Des del balcó de la Casa de la Vila, el cap de l’Executiu presenciarà la representació de la tradicional “Dansa de Castellterçol”, a càrrec de l’esbart local, Rosa d’Abril. Seguidament, dins de l’Ajuntament, es durà a terme la inauguració de la nova sala “Prat de la Riba” i de l’obra mural que la presideix, creada per l’artista David Font. El president també signarà el llibre d’honor.
En acabar, les autoritats es desplaçaran a peu fins a la plaça Prat de la Riba on es durà a terme l’acte institucional de commemoració del centenari. Hi haurà intervencions de l’alcalde de Castellterçol, de la presidenta de la Diputació i del president Puigdemont, que clourà l’acte.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined