Agenda

09:30|Reunió amb sindicats i patronal. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà amb els sindicats CCOO i UGT a Catalunya i amb les patronals catalanes Pimec, Foment del Treball i Fepime. A la reunió amb els sindicats hi assistiran els secretaris generals de CCOO i UGT a Catalunya, Javier Pachecho i Camil Ros, respectivament. A continuació, a les 11 hores, el cap de l’Executiu es reunirà amb el president de Pimec, Josep González; la presidenta de Fepime, Helena de Felipe, i el vicepresident de Foment del Treball, Ramon Adell.
Les reunions seran a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici. En acabar les trobades, els representants sindicals i patronals, respectivament, atendran els mitjans de comunicació a la sala Clavé del Palau de la Generalitat. Per part del Govern, compareixerà la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi.
 
Nota: Per accedir al Palau de la Generalitat cal disposar del passi de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa.  
 

undefined
undefined
undefined
undefined