Agenda
La consellera Artadi fa visita territorial a les Terres de Lleida

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, farà una visita territorial a les Terres de Lleida. El secretari d’Administracions Local o de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, l’acompanyarà durant la jornada.
 

  • 12:45|La consellera Artadi atén els mitjans de comunicació a Balaguer. Consell Comarcal de la Noguera (c. Àngel Guimerà, 28-30)|Balaguer (Noguera)

    La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, atendrà els mitjans de comunicació abans de visitar el Consell Comarcal de la Noguera, a Balaguer, on es reunirà amb la presidenta, Concepció Cañadell, i els alcaldes de la comarca. La consellera també visitarà l’Ajuntament de Penelles; l’Ajuntament de Bellmunt d’Urgel; l’Ajuntament de Foradada; el Castell de Montsonís i l’Ajuntament d’Alòs de Balaguer.

  • 19:15|La consellera Artadi visita el Centre d’Observació de l’Univers (COU). Centre d'Observació de l'Univers del Parc del Montsec (Camí del Coll d'Ares, s/n)|Àger (Noguera)

    La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, visitarà el Centre d’Observació de l’Univers (COU) del Parc del Montsec i l’exposició que commemora el 10è aniversari del COU. La consellera lliurarà les acreditacions Starlight a municipis que es caracteritzen per una excel·lent qualitat per a la contemplació del cel estrellat i per protegir el cel nocturn. A l’acte també participarà l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas i José Montilla; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, i la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell.

undefined
undefined
undefined
undefined