Agenda

10:00|Visita a les seus centrals de Mossos i Bombers. Complex Central d'Egara (av. de la Pau, 120)|Sabadell (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller d’Interior, Miquel Buch, farà demà una visita al Complex Egara, seu central de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, i a la seu central dels Bombers de la Generalitat. El president visitarà les instal·lacions i es reunirà amb els comanaments del cos, encapçalats pel comissari en Cap de la Prefectura de Policia, Miquel Esquius. En el transcurs de la reunió hi haurà parlaments del comissari en Cap, del conseller i del president de la Generalitat.
 
Posteriorment, el president visitarà les instal·lacions de la seu central del cos de Bombers de la Generalitat i es reunirà amb comanaments del cos de Bombers, encapçalats pel director general de Prevenció, Extinció d’Incendis o Salvaments, Manel Pardo.
 
Nota: Per qüestions de seguretat, no està permès l’accés de mitjans al recinte, però aquest Gabinet de Premsa distribuirà fotografies de la visita i l’Agència catalana de Notícies (ACN) distribuirà les imatges i els discursos en règim de pool. Caldrà accedir a la següent adreça: pool.acn.cat.

undefined
undefined
undefined
undefined