Agenda

10:00|Signatura del V Acord Interprofessional de Catalunya. Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat (Plaça de Sant Jaume, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà la signatura del V Acord Interprofessional de Catalunya (2018-2020), pactat per les patronals Foment del Treball, Pimec i Fepime, i els sindicats CCOO i UGT de Catalunya. L'acte comptarà amb la participació del vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacon. Per part de les patronals i sindicats, assistiran a l’acte els presidents de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, i de Pimec, Josep Gonzàlez; la presidenta de Fepime, Maria Helena de Felipe, i els secretaris generals de CCOO i UGT Catalunya, Javier Pacheco i Camil Ros, respectivament. 
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte cal disposar de l’acreditació del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se davant d’aquest Gabinet de premsa enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat , indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.
 
 

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined