Agenda

19:00|Presentació dels jocs Special Olympics. Palau de la Generalitat (accés pel carrer Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà la presentació dels jocs Special Olympics que se celebraran del 4 al 7 d’octubre entre La Seu d’Urgell i Andorra La Vella. Aquest esdeveniment, que enguany té com a lema “Millor és qui ho intenta", és un dels esdeveniments esportius d’àmbit internacional més importants per als esportistes. Es fa un cop cada quatre anys i enguany arriba a la seva onzena edició. En l’acte intervindran, entre d’altres, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; la presidenta de la Federació ACELL (Federació Catalana d'Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual), Marina Gómez; el president d’Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau; l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i  la cònsol d’Andorra la Vella, Conxita Marsol. Clourà els parlaments el president Torra.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de Comunicació enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa

undefined
undefined
undefined
undefined