• El Govern
  • Agenda
  • Inauguració de l'Institut d'Investigació contra la Leucèmia Josep Carreras
Agenda

16:50|Inauguració de l'Institut d'Investigació contra la Leucèmia Josep Carreras. Institut de Recerca Contra la Leucèmia - Campus ICO (ctra de Can Ruti - Camí de les Escoles)|Badalona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC). Es tracta d’un Centre de Recerca de la Generalitat (CERCA) que s’ha creat per impulsar la recerca biomèdica i el desenvolupament de la medicina personalitzada de les hemopaties malignes i, especialment, de la leucèmia. Acompanyaran el president la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; el secretari d’Universitats i Recerca, Francesc Xavier Grau; el director general de Recerca i Innovació en Salut, Albert Barberà; el secretari de Govern, Víctor Cullell; el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández, i l’alcalde de Badalona, Àlex Pastor.
 
Acreditacions: Els mitjans interessats a cobrir aquest acte cal que s’acreditin prèviament davant de l’agència de comunicació Interprofit, enviant un correu electrònic a lluisa.barrera@interprofit.es (Lluïsa Barrera) o ana.saa@interprofit.es (Ana Saá).
 
Per al desplaçament fins a l’Institut s’ha habilitat un autobús que sortirà a les 15.30 hores des de la plaça de Francesc Macià de Barcelona.

undefined
undefined
undefined
undefined