Agenda

09:00|Reunió amb Artur Mas, Joana Ortega, Irene Rigau i Francesc Homs. Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat (Plaça de Sant Jaume, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, rebrà l’expresident Artur Mas; l’exvicepresidenta Joana Ortega, i els exconsellers Francesc Homs i Irene Rigau, amb motiu de la compareixença que tots quatre hauran de fer l’endemà, dimecres, davant el Tribunal de Comptes, per declarar sobre l’organització del 9-N. El cap de l’Executiu expressarà a Mas, Ortega, Homs i Rigau el seu suport i el de la resta de Govern davant aquesta compareixença judicial. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat , indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

undefined
undefined
undefined
undefined