Agenda
Visita del president de la Generalitat a les comarques lleidatanes

El president de la Generalitat, Quim Torra, farà una visita institucional a les comarques lleidatanes.

  • 12:30|Ofrena monument Companys a El Terròs . Carretera de Balaguer- C-53, s/n. El Tarròs|Tornabous (Urgell)

    El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà l'acte commemoratiu del 78è aniversari de l’afusellament del president Lluís Companys. Hi intervindran el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; el president del Consell Comarcal de l'Urgell, Salvador Bonjoch; la vicepresidenta 1ra. de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló, i l'alcalde de Tornabous, Amadeu Ros. El president Torra clourà l'acte. Tot seguit, es farà una visita al Centre d'Interpretació President Companys.

  • 14:30|40è aniversari Federació Hostaleria de Lleida. Restaurant La Boscana de Bellvís (Ctra. LV 3311 km, 4)|Bellvís (Pla d'Urgell)

    El cap de l'Executiu presidirà l'acte amb motiu del 40è aniversari de la Federació d'Hostaleria de Lleida. La cerimònia s'iniciarà amb els parlament de l’alcalde de Bellvís, Joan Talarn; del president de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Josep Castellarnau, i de la presidenta de l’Associació de Càmpings de Lleida, Marta Cortina. Tot seguit, el president Torra lliurarà les insígnies en reconeixement als expresidents de les dues organitzacions. L'acte finalitzarà amb les intervencions de l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa; de la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, i del president de la Generalitat de Catalunya.
     

undefined
undefined
undefined
undefined