Agenda

19:00|Presentació del Consell per la República. Palau de la Generalitat (entrada pel carrer Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà la presentació del Consell per la República. Durant l’acte, que comptarà amb la presència de tots els membres del Govern, hi haurà parlaments del conseller a l’exili Antoni Comín; del vicepresident del Govern, Pere Aragonès; del president Carles Puigdemont i del president Quim Torra.
 
L'acte serà retransmès en directe pel canal 3/24 i també per streaming a través del web www.gencat.cat/premsa. El senyal també estarà disponible a Collserola.
 
Nota: Els mitjans interessats a cobrir informativament aquest acte caldrà que disposin del carnet de premsa del Palau o el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se davant aquest Gabinet, enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat , indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

Per motius d’espai, només podrà accedir una persona per mitjà i tasca al Saló de Sant Jordi. La resta ho podran seguir des de la sala de premsa, on tindran senyal de so i imatge en directe.

undefined
undefined
undefined
undefined