Agenda
Visita a Terrassa

El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà Terrassa (Vallès Occidental).

  • 16:35|Visita a l'Ajuntament de Terrassa. Raval de Montserrat, 14|Terrassa (Vallès Occidental)

    El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà l'Ajuntament de Terrassa on saludarà el consistori i mantindrà una reunió amb l'alcalde, Alfredo Vega.

  • 17:30|Inauguració dels nous espais assistencials de Mútua Terrassa. Parc Vallparadís|Terrassa (Vallès Occidental)

    El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà els nous espais assistencials de Mútua Terrassa acompanyat de l’alcalde de Terrassa, el president de FGC, Ricard Font; així com de la direcció de Mútua Terrassa encapçalats pel seu president, Jordi Parera, i els vicepresidents Antoni Abad i Josep Armengol. Aquesta visita estarà limitada als mitjans gràfics.
     
    Posteriorment, el president participarà a l’acte d’inauguració que se celebrarà al Parc de Vallparadís, que comptarà amb les intervencions  del president de Mútua de Terrassa i l’alcalde d’aquesta localitat del Vallès. El president Torra s’encarregarà de cloure la inauguració.
     
    L'acte inaugural també comptarà amb la presència de representants del Departament de Salut com el gerent de l'Àmbit Metropolità Nord, LLuís Franch, i la directora del Sector Sanitari Vallès Occidental, Núria Serra, així com d'alcaldes de les localitats a les que dóna assistència aquest nou equipament.
     
    Els mitjans que desitgin assistir a l’acte d’inauguració dels nous espais assistencials de Mútua de Terrassa cal que es posin en contacte amb el seu departament de comunicació (937365024  o comunicacio@mutuaterrassa.cat).
     

undefined
undefined
undefined
undefined