Agenda

18:00|30 anys de les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de la Generalitat. Palau de la Generalitat (entrada pel carrer Sant Honorat)|Badalona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, encapçalarà la celebració dels 30 anys de les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de la Generalitat. L’acte s’iniciarà amb la intervenció de la consellera Chacón. A continuació, el conductor de la cerimònia, Quim Masferrer, entrevistarà directors d’oficines exteriors, així com empresaris que han comptat amb el seu suport per obrir-se al món i experts en l’acció exterior, com ara el conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero. Clourà l’acte el president Torra.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte caldrà que disposin del carnet de premsa del Palau o del carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, serà necessari acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined