Agenda

19:30|150è aniversari del naixement del cardenal Vidal i Barraquer. Palau de la Generalitat (accés per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, presidirà l'acte de commemoració del 150è aniversari del naixement del Cardenal Vidal i Barraquer. A l'acte hi intervindran la consellera de Justícia, Esther Capella, i l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza. Per la seva banda, el director de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona, Manuel Maria Fuentes, pronunciarà una conferència. El president Torra s'encarregarà de cloure la commemoració, que comptarà amb interpretacions musicals a càrrec de la Coral Verge del Camí de Cambrils, coincidint amb la celebració del seu 50è aniversari. El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris; la directora general de Cooperació Cultural, Àngels Ponsa; i el director general d'Afers Religiosos, Marcel·lí Joan, assistiran a l'acte.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte caldrà que disposin del carnet de premsa del Palau o del carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, serà necessari acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

undefined
undefined
undefined
undefined