Agenda

17:00|Reunió amb la Sindicatura Electoral del Referèndum de l'1 d'octubre. Palau de la Generalitat (accés per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà amb els membres de la Sindicatura Electoral del Referèndum de l'1 d'octubre, encapçalats pel seu president, Jordi Matas. A la trobada també hi assistiran la vicepresidenta d’aquest organisme, Marta Alsina, i els vocals, Josep Pagès, Tània Verge, i Marc Marsal. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.

Un cop finalitzada la reunió, els membres de la Sindicatura Electoral del Referèndum de l'1 d'octubre atendran els mitjans de comunicació.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte caldrà que disposin del carnet de premsa del Palau o del carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, serà necessari acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined