• El Govern
  • Agenda
  • Commemoració dels 40 anys del restabliment de la Comissió Jurídica Assessora
Agenda

19:00|Commemoració dels 40 anys del restabliment de la Comissió Jurídica Assessora. Saló de Sant Jordi. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, presidirà l’acte commemoratiu dels 85 anys de la creació i dels 40 del restabliment de la Comissió Jurídica Assessora, durant el qual també es presentarà la Memòria 2017 d’aquest òrgan. El president de la Comissió Jurídica Assessora, Albert Lamarca, farà la presentació de la Memòria i Anàlisi de Doctrina 2017 d’aquest òrgan consultiu del Govern, que vetlla per la legalitat de l'actuació de les diverses administracions catalanes. L’acte finalitzarà amb la intervenció del president Torra. La consellera de Justícia, Ester Capella, també assistirà a l'acte.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà presentar el passi de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà i el DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests dos documents, s’haurà d’enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació al qual es pertany.

undefined
undefined
undefined
undefined