Agenda

20:00|Presentació d'un manifest de suport a la presidenta Carme Forcadell. Parlament de Catalunya|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, juntament amb el president del Parlament, Roger Torrent, encapçalarà l’acte de presentació d’un manifest de suport a l’expresidenta Carme Forcadell impulsat pels expresidents de la Cambra Joan Rigol, Ernest Benach i Núria de Gispert. El document està dirigit a membres i exmembres de parlaments i ja l’han subscrit diputats i diputades d’arreu del món. L’acte de presentació comptarà amb les intervencions dels expresidents del Parlament; del diputat i antic membre de la mesa, Joan Josep Nuet; de la presidenta del Parlament de Gal·les, Elin Jones; el president Roger Torrent i del president Torra.
Durant l’acte, que presentaran les actrius Clara Borrell i Txe Arana, es farà la lectura del manifest i s’anunciaran alguns dels noms que ja l'han subscrit. El text denuncia l’empresonament de la presidenta Forcadell i reclama el seu alliberament immediat. A partir de la seva presentació pública es continuarà donant a conèixer amb l’objectiu de sumar nous suports de parlamentaris d’arreu del món.

undefined
undefined
undefined
undefined