• El Govern
  • Agenda
  • La consellera Artadi i el Síndic de Greuges commemoren el 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans
Agenda

13:00|La consellera Artadi i el Síndic de Greuges commemoren el 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Palau de la Generalitat (entrada per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, i el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, presidiran la commemoració del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. A l'acte també hi participaran representants del teixit associatiu que treballen en la defensa dels drets humans com Òscar Camps, president i director de la Fundació Open Arms; Judith Juanhuix Gibert, presidenta de l’Associació Trans Generem; Xavier Borràs, president del Consell de persones amb discapacitat i membre de la Junta directiva de DINCAT Plena Inclusió i, finalment, Meritxell Lluís, presidenta de l’Associació Catalana de Drets Civils.
A l’acte també hi assistirà la presidenta de l'institut Català de les Dones, Núria Balada, assistirà; el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris i el delegat del Govern a Barcelona, Pere Vila.

undefined
undefined
undefined
undefined