Agenda

12:00|Recepció als guanyadors del II Premi Anna Vives. Palau de la Generalitat (accés per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, rebrà els guanyadors del II Premi Anna Vives, que atorga la Fundació Itinerarium per reconèixer la integració laboral de les persones amb necessitats especials. Aquest any el premi ha recaigut en l'empresa Eventos con Alma, una agència d’hostes i hostesses que incorpora persones amb síndrome de down. A la recepció hi assistiran el president de la Fundació Itinerarium, Narcís Vives; la dissenyadora Anna Vives, i la directora de l'empresa premiada, Maria Rosa Álvarez, entre d'altres. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l'inici. 
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa.

undefined
undefined
undefined
undefined