Agenda

12:00|. Fundació Antoni Tàpies (c. Aragó, 255) |Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà l’acte inaugural de reobertura de la Fundació Antoni Tàpies (FAT), que va tancar les seves portes al públic el gener de 2008 per tal de dur a terme una reforma arquitectònica de la seu. En arribar, el president serà rebut pel president de la Fundació, Miquel Tàpies, i tot seguit saludarà l’artista Antoni Tàpies i la seva dona, Teresa Barba. També hi seran presents l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i els consellers de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i d’Economia i Finances, Antoni Castells.

La inauguració començarà amb uns parlaments a càrrec de la directora del centre, Laurence Rassel; de l’arquitecte de la reforma Iñaki Ábalos; del president de la FAT, Miquel Tàpies; de l’alcalde de Barcelona i del president Montilla, que clourà els discursos. Tot seguit, es farà un recorregut per l’exposició Antoni Tàpies. Els llocs de l’art, que és la mostra que reobre les portes de la Fundació.

Nota
: Els mitjans que vulguin cobrir la visita hauran d’haver-se acreditat prèviament davant el Gabinet de premsa de la Fundació. Per motius de seguretat, els responsables de la Fundació restringiran l’accés dels mitjans a algunes zones de la Fundació durant la visita de les autoritats.

undefined
undefined
undefined
undefined