Agenda

El conseller Buch es reuneix amb els alcaldes de l'Alta Ribagorça, l'Aran i el Pallars Jussà

El conseller d’Interior, Miquel Buch, realitzarà una estada de tres dies per les comarques de l’Alta Ribagorça, l’Aran i el Pallars Jussà, on visitarà diversos parcs de bombers, comissaries dels Mossos d’Esquadra i es reunirà també amb els alcaldes de diversos municipis d’aquestes comarques. La delegada territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, acompanyarà el conseller.

  • 10:40|Instal·lació del primer punt de cobertura del 112 a l'Alta Ribagorça. Pont dels Enamorats|La Vall de Boí (Alta Ribagorça)

    El conseller d'Interior, Miquel Buch, acompanyat del director del 112, Joan Delort, i del director de l’IDAPA (Institut de Desenvolupament de l’Alt Pirineu i l’Aran), Pere Porta, farà la instal·lació del primer punt de cobertura del 112 en el lloc conegut com el Pont dels Enamorats (https://goo.gl/maps/sMCZTjQRgFD2).
    En aquest punt, el titular del departament atendrà els mitjans de comunicació.

  • 12:00|Visita a la comarca de l'Alta Ribagorça . Victoriano Muñoz, s/n |El Pont de Suert (Alta Ribagorça)

    El conseller d'Interior, Miquel Buch, es desplaçarà fins a Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça on signarà el llibre d’honor i un conveni per a l’aplicació de mesures alternatives a persones menors d’edat denunciades per consum o tinença de drogues. Posteriorment, Buch es reunirà amb els alcaldes de la comarca, on, entre d’altres temes, s’explicarà el projecte dels punts de cobertura del 112.
     

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined