• El Govern
  • Agenda
  • El conseller Bosch es reuneix amb el director de l'Oficina d'Antifrau de Catalunya per tractar l'estratègia d'anticorrupció del Govern
Agenda

12:00|El conseller Bosch es reuneix amb el director de l'Oficina d'Antifrau de Catalunya per tractar l'estratègia d'anticorrupció del Govern. C. de Pietat, 2|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, es reunirà amb el director de l'Oficina d'Antifrau de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno, per tractar l’estratègia d’anticorrupció del Govern. A la reunió també hi assistirà el secretari de Transparència i Govern Obert, Jordi Foz, i el director adjunt de l'Oficina d'Antifrau de Catalunya, Joan Xirau. Els mitjans de comunicació gràfics podran fer un mut a les 12.45 h. El conseller Bosch i el director Gimeno respondran les preguntes dels periodistes quan finalitzi la reunió a les 13 h. Nota: Per cobrir informativament aquesta reunió cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència enviant un correu electrònic a comunicacio.exteriors@gencat.cat indicant-hi nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

undefined
undefined
undefined
undefined