• El Govern
  • Agenda
  • La consellera Elsa Artadi viatja a Nova York per participar en diversos actes per a la igualtat de gènere i l'empoderament de les dones i nenes
Agenda

00:30|La consellera Elsa Artadi viatja a Nova York per participar en diversos actes per a la igualtat de gènere i l'empoderament de les dones i nenes. Nova York|- (-)

La consellera de Presidència, Elsa Artadi, viatja a Nova York per participar en diversos actes i fòrums de debat sobre la igualtat efectiva entre homes i dones. Artadi  presidirà aquesta tarda, a les 18:30 hora de Nova York (00.30h hora catalana), la recepció que la delegació del Govern de Catalunya als Estats Units oferirà a les participants a la Commission on the Status of Women (CSW) de les Nacions Unides. La CSW és el fòrum de més alt nivell per avançar en la igualtat efectiva de dones i homes a nivell global. Acompanyaran a la consellera la delegada del Govern de Catalunya als Estats Units, Victòria Alsina, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Núria Balada. Demà dijous, a les 11h hora local (17h hora catalana), la consellera de la Presidència participarà en l’acte que organitza el Consell Nacional de les Dones de Catalunya (CNDC) en el marc de la 63a Sessió Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (Commission on the Status of Women) de l’ONU. Aquest any, aquesta comissió se celebra sota el títol: ”Els sistemes de protecció social, accés als serveis públics i infraestructura sostenible per a la igualtat de gènere i l'empoderament de dones i nenes”. A la tarda, a les 15h hora de Nova York (a les 21h hora catalana), la consellera Artadi assistirà a l’acte Women in Parliament organitzat per la International-Parliamentary Union i, seguidament, una hora més tard, la consellera anirà a la conferència 2019 Women’s Empowerment Principles Forum.  

undefined
undefined
undefined
undefined