Agenda

19:00|El president Torra lliura el Premi Internacional Catalunya a Vinton Cerf. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, lliurarà el XXX Premi Internacional Catalunya (PIC) a Vinton Cerf, considerat un dels “pares” d’Internet. És vicepresident de Google i va presidir l’organisme que va autoritzar el domini .cat. A l’acte també assistiran els consellers d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch; de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, i de Justícia, Ester Capella, així com el delegat del PIC, Xavier Rubert de Ventós, i el secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Antoni Molons. La glossa del guardonat la farà Manel Sanromà, professor de matemàtica aplicada de la Universitat Rovira i Virgili, director del seu departament d’Informàtica i un dels impulsors de la candidatura de Vinton Cerf a aquest guardó. A continuació, el president Torra li lliurarà la distinció i el premiat pronunciarà unes paraules. Clourà els parlaments el cap del Govern.
 
Cobertura informativa de l’acte: Per motius d’espai, només TV3, que farà senyal institucional, i els fotògrafs tindran accés al Saló de Sant Jordi. La resta de mitjans podran seguir la cerimònia des de la sala de premsa.
Per accedir-hi, caldrà disposar el carnet de premsa del Palau o del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de carnet del mitjà, cal acreditar-se davant d’aquest Gabinet de Comunicació, enviant un correu a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa.
 

undefined
undefined
undefined
undefined