Agenda

09:00|Presa de possessió de les noves conselleres de Presidència i Cultura. Palau de la Generalitat (accés pel carrer Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà l’acte de presa de possessió de la nova consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i de la nova consellera de Cultura, Mariàngels Vilallonga. L’acte, en el qual hi assistiran els membres del Govern, s’iniciarà amb la lectura del decret de nomenament a càrrec del secretari de Govern, Víctor Cullell, i, tot seguit, les noves conselleres prendran possessió dels seus càrrecs. El president de la Generalitat clourà la cerimònia amb un parlament.
 
Cobertura informativa: L’accés dels mitjans de comunicació al Palau serà pel carrer Sant Honorat, des de les 8.15 i fins a les 8.45 hores, quinze minuts abans de l’inici de l’acte. Els mitjans gràfics tindran un pool de premsa habilitat per prendre imatges a l’interior del Saló de Sant Jordi. Els redactors podran seguir la cerimònia des de la sala de premsa o bé des del mateix Saló on se celebra l’acte. El senyal de la presa de possessió s’enviarà també a Collserola i es podrà seguir l’acte per streaming a la web www.govern.cat
 
Acreditacions: Per cobrir informativament aquest acte caldrà presentar el passi de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà i el DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests dos documents, s’haurà d’enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació al qual es pertany.
 

undefined
undefined
undefined
undefined