Agenda

10:30|Reunió amb CCOO i UGT. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà amb els sindicats CCOO i UGT per abordar l’increment retributiu per a l’any 2019 i la recuperació parcial de l’import de la paga extraordinària de l’any 2013 per al personal públic de la Generalitat de Catalunya, després de la pretensió apuntada pel govern espanyol de portar-los al Tribunal Constitucional. En la trobada acompanyaran el president el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró. Per part d’UGT de Catalunya hi participaran la secretària general i el secretari de Política Institucional i Programes de la Federació d'Empleats Públics (FeSP), Encarna Fernández i Carles Villalante, respectivament; i de CCOO, el coordinador de l'Àrea Pública, Joan Maria Sentís, i Diego Martínez Boronat, membre d’aquesta mateixa àrea.
 
La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici. Un cop finalitzada, els representants sindicals compareixeran davant dels mitjans de comunicació des de la Sala Clavé del Palau. Posteriorment ho farà la consellera de la Presidència i portaveu del Govern.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà presentar el passi de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà i el DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests dos documents, s’haurà d’enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació al qual es pertany.

undefined
undefined
undefined
undefined