Agenda

17:00|Obertura de la celebració del Tricentenari dels Mossos d'Esquadra. Palau de la Música Catalana. Sala Petit Palau (c. Palau de la Música, 2)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, presidirà, acompanyat del conseller d'Interior, Miquel Buch, l'acte d'obertura de la celebració del 300 aniversari de la fundació de les primeres Esquadres de Paisans Armats a Catalunya convocat pel Departament d’Interior. En el decurs de l'acte, hi haurà intervencions del conseller d’Interior i del comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Miquel Esquius. Així mateix, el professor d’Història Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona, Jordi Figuerola, pronunciarà la conferència titulada “300 anys dels Mossos d’Esquadra: la utilitat de la història”. El president Torra tancarà l’acte amb un parlament. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps; la secretària d’Administració i Funció Pública, Annabel Marcos; la directora general de Funció Pública, Pilar Sorribas; i el director general de Mitjans de Comunicació, Ignasi Genovès, assistiran a l'acte.
 
Nota: Preguem confirmeu assistència a l’oficina de comunicació dels Mossos d’Esquadra a través del correu electrònic comunicacio.mossos@gencat.cat. L’acreditació de periodistes serà limitada, com a màxim dues persones per mitjà de comunicació.
 
Una vegada enviades les dades per correu electrònic, el dia de l’acte els periodistes hauran de recollir una polsera acreditativa a la recepció del Palau de la Música Catalana, situada a la cantonada dels carrers del Palau de la Música amb Ramon Mas, al costat de les taquilles.

undefined
undefined
undefined
undefined