Agenda

19:00|LLiurament de les Creus de Sant Jordi. Auditori Fòrum del CCIB (pl. d'Ernest Lluch, entre la Torre Telefónica i l'Auditori Fòrum)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, lliurarà la Creu de Sant Jordi a 28 personalitats i 15 entitats que han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. L’acte comptarà també amb l’assistència del president del Parlament, Roger Torrent; de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, i de diversos membres del Govern. Durant la cerimònia, que conduirà la periodista Laia Servera, hi haurà parlaments de la consellera de Cultura; de Juste de Nin i Núria Picas, que parlaran en nom de tots els distingits, i del president de la Generalitat.
El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; la consellera de Salut, Alba Vergés; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga; la consellera de Justícia, Ester Capella; i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, assistiran al lliurament de la Creu de Sant Jordi, juntament amb altres membres del Govern.
 
Cobertura informativa

Televisions: Televisió de Catalunya oferirà senyal institucional de l’acte, que penjarà a Collserola des de 10 minuts abans de l’inici de la cerimònia. Les televisions podran agafar el senyal de vídeo de l’acte des d’un espai habilitat al mateix Auditori. 
Fotògrafs: S’habilitarà un espai dins l’Auditori perquè puguin prendre imatges de l’acte. Es recomana portar un objectiu de 300mm. A l’escenari hi haurà un pool de fotografia de les agències ACN i EFE. Aquest Gabinet de comunicació també facilitarà fotos de l’acte i del lliurament dels guardons.
Resta de mitjans: La resta de mitjans podran seguir l’acte des d’un espai habilitat a l’interior de l’Auditori.
Acreditacions: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte, s'han d'haver acreditat prèviament a premsa.president@gencat.cat El termini d'acreditacions finalitza a les 20 hores d'avui dimecres.
L’accés dels mitjans es farà per la plaça d’Ernest Lluch i Martín, entre la Torre Telefónica i l’Auditori Fòrum.

undefined
undefined
undefined
undefined