Agenda

18:30|Recepció als organitzadors del saló Integrated Systems Europe. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, rebrà els organitzadors del saló Integrated Systems Europe (ISE), principal esdeveniment professional sobre àudio i vídeo (AV) i sistemes electrònics, que a partir de l’any 2021 es farà a Fira de Barcelona. A la recepció també hi assistiran directius d’empreses líders i entitats del sector. Acompanyarà el president la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; la directora general d’Indústria, Matilde Villarroya, i el conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero. En la recepció intervindran el president de Fira de Barcelona, Pau Relat; el director general d’Integrated Systems Events, Mike Blackman, i el president Torra.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte cal disposar del carnet de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa, enviant un correu a l'adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

undefined
undefined
undefined
undefined