Agenda

17:30|Reunió del Consell d'Acció Exterior. Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat (Plaça de Sant Jaume, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, encapçalarà la reunió del Consell d’Acció Exterior i de Relacions amb la Unió Europea, en el decurs de la qual es debatrà el Pla Estratègic que traçarà les prioritats a mitjà termini de l’acció exterior. La reunió, que començarà a les 16.30 hores, es farà a porta tancada, però els parlaments de cloenda del conseller Bosch i del president Torra seran oberts als mitjans de comunicació (al voltant de les 17.30  hores).

Nota: Per cobrir aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà, i presentar-lo acompanyat del DNI. En cas de no disposar d’aquests documents, caldrà acreditar-se prèviament, enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

undefined
undefined
undefined
undefined