Agenda

10:00|Reunió amb els delegats del Govern a l'exterior. Delegació del Govern davant la UE (Rue de la Loi, 227)|Brussel·les (Bèlgica)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà una reunió a Brussel·les amb els delegats del Govern de la Generalitat a l’exterior. El cap de l’Executiu estarà acompanyat del conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch.
 
Hi participaran Meritxell Serret (Brussel·les); Daniel Camós (França); Sergi Marcén (Regne Unit i Irlanda); Marie Kapretz (Alemanya); Krystyna Schreiber (Europa Central); Luca Bellizzi (Itàlia); Manuel Manonelles (Suïssa); Rui Reis Serra (Portugal); Eric Hauck (Balcans); Francesca Guardiola (Països Nòrdics); Ewa Cylwik (Països Bàltics), i Victòria Alsina (Estats Units i Canadà). També hi assistirà la secretària d’Acció Exterior i de la Unió Europea, Mireia Borrell.
 
La sessió de treball, que començarà a les 9.30 hores, es farà a porta tancada. Els mitjans gràfics podran prendre imatges al final de la reunió, a partir de les 10.00 hores, aproximadament. També podran seguir en directe les intervencions del conseller Alfred Bosch i del president Quim Torra, que tindran lloc al final de la reunió.
 
Acreditacions: Els mitjans interessats a cobrir aquest acte cal que s’acreditin prèviament, abans d’avui dimecres, a les 18.00 hores, enviant un correu electrònic a mparramonv@gencat.cat, indicant nom i cognoms, DNI, mitjà i tasca que hi desenvolupa.

undefined
undefined
undefined
undefined