Agenda

19:00|Recepció al nou Ajuntament de Barcelona. Palau de la Generalitat (entrada per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, rebrà els representants de l'Ajuntament de Barcelona, que prèviament hauran pres possessió dels seus càrrecs.
 
L'audiència amb el cap de l'Executiu tindrà lloc a la Galeria Gòtica del Palau un cop acabat el ple que se celebrarà al Saló de Cent de l'Ajuntament.
 
Cobertura informativa
Per motius d'espai, només tindran accés a la Galeria Gòtica els fotògrafs, els redactors i TV3, que oferirà senyal institucional de l'acte, que distribuirà en directe a través del repetidor de Collserola. Els redactors també podran seguir la recepció des de la sala de premsa de Palau.
 
L'accés dels fotògrafs que vinguin acreditats de l'Ajuntament de Barcelona es farà per la porta principal abans que entrin els membres del nou consistori.
 
La resta de mitjans hauran d'accedir pel carrer de Sant Honorat amb l'acreditació de Palau o bé presentant el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, caldrà acreditar-se prèviament davant d'aquest Gabinet de Comunicació, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms, DNI, mitjà i tasca.
 
Es recomana als fotògrafs que portin un 300 mm.

undefined
undefined
undefined
undefined