• El Govern
  • Agenda
  • Reunió de valoració de l'Acord per a un debat responsable sobre immigració i contra el racisme i la xenofòbia
Agenda

11:30|Reunió de valoració de l'Acord per a un debat responsable sobre immigració i contra el racisme i la xenofòbia. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, presidirà una reunió de valoració de l’Acord per a un debat responsable sobre immigració i contra el racisme i la xenofòbia. L’acte començarà amb la intervenció del conseller Chakir el Homrani i, seguidament, el secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat, Oriol Amorós, presentarà un primer informe sobre el compliment de l’acord. Tot seguit, hi haurà un torn obert de paraules. Clourà l’acte el president de la Generalitat.
 
Acreditacions: Per cobrir informativament aquest acte caldrà presentar el passi de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà i el DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests dos documents, s’haurà d’enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació al qual es pertany.
 

undefined
undefined
undefined
undefined