Agenda

18:00|Homenatge al P. Lluís Duch. Palau de la Generalitat (accés per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, presidirà l’acte d’homenatge al P. Lluís Duch, que comptarà amb la presència de l’abat de Montserrat, Josep Maria Soler, i del president de la Fundació Joan Maragall, Josep Maria Carbonell. L’homenatge a Lluís Duch, traspassat el 10 de novembre de 2018, coincideix amb la presentació del volum 263 de la revista “Qüestions de vida cristiana” dedicat íntegrament a la seva figura.
El director de la revista “Qüestions de vida cristiana”, Miquel Calsina, s’encarregarà d’obrir l’acte amb unes breus paraules. A continuació, la professora i investigadora de la Universitat Ramon Llull Mar Rosàs pronunciarà la conferència “Lluís Duch: temps de paraules, temps de silencis”. Seguidament prendran la paraula el president de a Fundació Joan Maragall i l’abat de Montserrat. El president Torra clourà l’homenatge amb un parlament. El director general d'Afers Religiosos, Marcel·lí Joan, assistirà a l'acte.
 
Nota: Per cobrir els actes al Palau de la Generalitat caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà, i presentar-lo acompanyat del DNI. En cas de no disposar d’aquests documents, caldrà acreditar-se prèviament, enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

undefined
undefined
undefined
undefined